1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch De dekbedden van Yumeko zijn gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, omdat we geloven in het belang van duurzaamheid en het ondersteunen van eerlijke handel. Met ons zomerdekbed ben je altijd voorbereid op de warmere maanden. Dit dekbed is gevuld met vederlicht ganzendons, waardoor het heerlijk zacht en luchtig aanvoelt. Het biedt de perfecte isolatie om je comfortabel en koel te houden tijdens de warme nachten. Het dekbed is ontworpen in een afmeting van 140x220, waardoor het geschikt is voor eenpersoonsbedden. Naast het bieden van de ultieme slaapervaring, streven we er ook naar om het milieu te beschermen. Daarom is ons dekbed biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd. We maken gebruik van duurzame materialen en zorgen ervoor dat al onze producten vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Met het Yumeko zomerdekbed ganzendons geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Dus waar wacht je nog op? Ervaar nu het ultieme comfort en kies voor duurzaamheid met Yumeko!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons zomer 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed