1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade

Met de Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen, wat betekent dat het geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Het katoen is afkomstig van boeren die een eerlijke prijs krijgen voor hun product en werken onder goede arbeidsomstandigheden. Deze kussensloop heeft een afmeting van 50x60 cm, wat een standaardmaat is voor de meeste kussens. Het satijnachtige materiaal voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een luxe uitstraling. Het diepe kleurenpalet voegt een vleugje elegantie toe aan je slaapkamerinterieur. Bovendien is de kussensloop van Yumeko eenvoudig te onderhouden en kan deze gewassen worden op 40 graden Celsius. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade creëer je niet alleen een stijlvolle slaapkamer, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Geniet van het comfort en de zachtheid van deze hoogwaardige kussensloop, terwijl je de planeet beschermt voor de toekomstige generaties.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn diep 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed