1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey

Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je bed in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan een goede nachtrust en duurzaamheid. Dit topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologische katoen en heeft een satijnbinding, waardoor het een heerlijke zachtheid en comfort biedt. Bij Damai Organic staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Tijdens het productieproces van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden er geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde gebruikt, waardoor het hoeslaken huidvriendelijk is en de juiste bescherming biedt voor je huid én matras. Dit hoeslaken heeft een mooie subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte grijze kleur geeft een kalme en frisse uitstraling aan je bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal kun je lang genieten van dit hoeslaken. Het kwaliteitselastiek rondom zorgt ervoor dat het hoeslaken perfect om je topper matras past en altijd glad op het bed blijft liggen. Met de Damai Organic Topper hoeslaken geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed