1. dekens
  2. Yumeko deken wol melange 150x220

Yumeko deken wol melange 150x220

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol melange 150x220 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol melange 150x220 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol melange 150x220

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

150 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken wol melange 150x220

De Yumeko deken wol melange 150x220 is een prachtig stukje vakmanschap dat warmte en comfort biedt. Deze deken is gemaakt van hoogwaardige merinowol, afkomstig van schapen die vrij rondlopen in de adembenemende landschappen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De natuurlijke kleuren van de schapen zijn behouden gebleven, waardoor elke deken uniek is. Wat deze deken echt bijzonder maakt, is het gebruik van pure scheerwol van merino schapen. Deze wol staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en zorgt voor een heerlijk zachte en warme ervaring. Na het scheren wordt de wol zorgvuldig gewassen met natuurlijke zeep, waardoor het vrij is van nare chemicaliën. Hierdoor kunt u genieten van de warmte en luxe van deze deken zonder u zorgen te maken over schadelijke stoffen. Naast de kwaliteit van de wol, draagt de duurzame productie bij aan het unieke karakter van deze deken. De schapen grazen op natuurlijke weilanden en worden met veel liefde en zorg behandeld. Dit zorgt niet alleen voor een beter welzijn van de dieren, maar ook voor een deken die een positieve impact heeft op het milieu. Of u nu op zoek bent naar een warme deken voor koude winternachten of gewoon een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, de Yumeko deken wol melange 150x220 is de perfecte keuze. Met zijn natuurlijke kleuren en zachte aanraking brengt deze deken warmte en comfort in el.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol melange 150x220

Om te weten of Yumeko deken wol melange 150x220 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko deken wol melange 150x220 zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko deken wol melange 150x220 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol melange 150x220 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol melange 150x220 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed