1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 is een prachtig en duurzaam dekbed dat gemaakt is van 100% biologisch en fairtrade materiaal. Met dit dekbed kunt u genieten van de luxe van verantwoord dons, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Dit dekbed is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften gedurende het hele jaar te voldoen. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee afzonderlijke delen die u kunt combineren voor extra warmte tijdens de koude wintermaanden, of apart kunt gebruiken tijdens de lente en de herfst. Het dekbed is perfect voor mensen die graag de temperatuur in hun slaapkamer aanpassen aan de seizoenen. Naast het feit dat dit dekbed gemaakt is van biologisch en fairtrade materiaal, is het ook gerecycled. Door het gebruik van gerecyclede donsvezels draagt dit dekbed bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. U kunt dus genieten van de zachtheid en het comfort van dons, terwijl u tegelijkertijd een positieve impact heeft op het milieu. Met het Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 kunt u genieten van een goede nachtrust, wetende dat u een bewuste keuze heeft gemaakt voor uw comfort en voor de planeet. Dompel uzelf onder in de luxe van verantwoord dons en ervaar het ultieme slaapgenot met dit prachtige dekbed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed