1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch is het ideale dekbed voor liefhebbers van duurzaamheid en comfort. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met dit dekbed ben je altijd behaaglijk, ongeacht het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, dit dekbed past zich moeiteloos aan de temperatuur aan. Dankzij de hoogwaardige donsvulling houdt het dekbed je warm tijdens koude winternachten, terwijl het ook ademend is en overtollige warmte tijdens de zomer afvoert. Je zult nooit meer last hebben van nachten waarin je het te warm of te koud hebt. Met het Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch geniet je niet alleen van optimaal slaapcomfort, maar draag je ook bij aan een duurzame wereld. Het dekbed is gemaakt van hoogwaardige materialen die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier zijn verkregen. Bovendien is het dekbed verkrijgbaar in een handig formaat van 140x220, waardoor het geschikt is voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Upgrade je slaapervaring met dit geweldige dekbed en geniet van een goede nachtrust, het hele jaar door.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed