1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue

Damai Organic: een goede nachtrust begint hier! Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische katoen, geweven in een satijnbinding die zorgt voor de kenmerkende satijnen kwaliteit. Het resultaat is een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Bovendien worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Damai Organic hoeslakens zijn dan ook huidvriendelijk en bieden de juiste bescherming voor je huid én matras. Het Damai Organic hoeslaken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een kalme en frisse uitstraling aan je bed. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het mooi strak om je matras liggen. Het hoeslaken heeft een afmeting van 100x220 cm en is geschikt voor matrassen tot.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed