1. dekens
  2. KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen |

KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen |

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen |

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen |

Ervaar het ultieme comfort en de luxe van onze KOALA HUG kussensloop gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell satijn. Deze kussensloop is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van duurzaam eucalyptushout, waardoor het niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook een zachte, soepele en zijdezachte stof oplevert. Dankzij de satijn weving voelt deze kussensloop ongelooflijk glad en luxueus aan op je huid. Naast het bieden van ultiem comfort heeft de KOALA HUG kussensloop ook buitengewoon veel positieve eigenschappen. Het is anti-allergie en hypoallergeen, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Daarnaast is het ademend en vochtregulerend, waardoor je altijd fris en comfortabel blijft tijdens je slaap. De parel beige kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je slaapkamer en past perfect bij elk interieur. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen en zorgt voor een perfecte nachtrust. Omring jezelf met de allerzachtste stof ter wereld en geniet van een luxueuze slaapervaring met de KOALA HUG kussensloop gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell satijn.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen |

Om te weten of KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar KOALA HUG Kussensloop 100% TENCEL™ lyocell satijn, parel beige 60x70 anti-allergie, hypoallergeen | voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed