1. dekens
  2. Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue

Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue

Merk

Covers & Co

Maatvoering

Junior

Product breedte

120 cm

Product lengte

150 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue

Dit Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue is de perfecte toevoeging aan de kinderkamer! Het dekbedovertrek is niet alleen super schattig, maar ook nog eens functioneel. Met dit overtrek kunnen kinderen in plaats van schaapjes tellen, schattige biggetjes in tuinbroekjes tellen. Zo wordt het naar bed gaan een echt feestje! Het dekbedovertrek heeft een blauw gestreept patroon dat een speelse en vrolijke sfeer creëert in de kamer. Maar dat is niet alles! Aan de bovenkant van het overtrek zit zelfs een handig zakje waarin een knuffel kan worden bewaard. Zo raakt de favoriete knuffel van je kind nooit meer zoek tijdens het slapen. Dit zorgt niet alleen voor een geruststellend gevoel, maar ook voor een opgeruimde kamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is dit dekbedovertrek niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Het is geschikt voor een junior bed met de afmetingen 120x150 cm. Met dit Covers Co Piggy Dekbedovertrek haal je niet alleen een prachtig en functioneel item in huis, maar ook een stukje vrolijkheid en plezier voor je kind!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue

Om te weten of Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Junior.

De afmetingen van Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue zijn als volgt:

Breedte: 120 cm

Lengte: 150 cm

Het is van belang om Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Covers Co Piggy Dekbedovertrek Junior 120x150 cm Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed