1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade is een absolute must-have voor elke slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal en draagt bij aan een duurzame levensstijl. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw nachtrust. Met de afmetingen van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. Het katoen satijn materiaal zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en comfort. Het is alsof je op een wolkje ligt wanneer je jouw hoofd op deze kussensloop laat rusten. Daarnaast is deze Yumeko kussensloop een statement voor jouw eco-bewuste levensstijl. Door te kiezen voor fairtrade en biologisch materiaal, draag je bij aan een betere wereld. Geniet van een heerlijke nachtrust en maak een verschil met de Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn sky 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed