1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een buitengewoon dekbed van 260x220 cm aan, speciaal ontworpen voor de warme zomermaanden. Dit dekbed is gemaakt van hoogwaardig ganzendons, afkomstig van gecertificeerde biologische boerderijen. Met trots presenteren wij een product dat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Met het Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 geniet je van een ongeëvenaard comfort. Het dekbed is vederlicht en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van ganzendons blijf je koel en fris tijdens warme zomernachten. Het dekbed is perfect afgewerkt met een luxe, ademende katoenen tijk die ervoor zorgt dat het dekbed zijn vorm behoudt en duurzaam is in gebruik. Bij Yumeko hechten we veel waarde aan duurzaamheid en eerlijke productie. Ons ganzendons is afkomstig van ganzen die een vrij en gezond leven hebben geleid op biologische boerderijen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat ons dekbed 100% biologisch en fairtrade is. Wanneer je kiest voor het Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220, kies je niet alleen voor het beste comfort, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Geniet van een heerlijke nachtrust onder dit prachtige dekbed en slaap met een goed geweten!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons zomer 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed