1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade is een prachtig stukje beddengoed dat perfect past bij jouw luxueuze slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, is deze kussensloop niet alleen goed voor jouw comfort, maar ook voor de planeet. Met zijn zachte en schone afwerking biedt deze kussensloop een ultieme luxe ervaring voor een goede nachtrust. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder 60x70 cm. Het satijnen materiaal voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een soepele en comfortabele slaapervaring. De meadow print voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw slaapkamer, waardoor je elke nacht kunt genieten van een rustgevende omgeving. Daarnaast is deze kussensloop gemaakt met oog voor duurzaamheid. Het gebruik van biologisch fairtrade materiaal zorgt ervoor dat je kunt genieten van een goede nachtrust, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld. Kies voor deze Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade en omhels de combinatie van luxe, comfort en ethisch verantwoorde keuzes.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn meadow 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed