1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm

Jouw nachtrust wordt nu nog duurzamer met het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm. Dit dekbed is gemaakt van gerecycled plastic en laat zien dat duurzaamheid en comfort hand in hand kunnen gaan. Ondanks het feit dat dit dekbed is gemaakt van gerecycled materiaal, zul je geen enkel verschil merken met traditionele dekbedden. Het is heerlijk zacht en soepel, waardoor je geniet van een optimale nachtrust. Dit 4-seizoenen dekbed van Alpine Plus zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van een perfect slaapklimaat. Dankzij de uitstekende isolerende werking blijf je in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk koel. Daarnaast reguleert het dekbed ook vocht, waardoor je altijd fris en droog blijft tijdens het slapen. Het formaat van 200 x 200 cm zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt om comfortabel te liggen en te genieten van een ontspannen nachtrust. Met het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van ultiem comfort. Laat jezelf omringen door de zachtheid van gerecycled plastic en ervaar een goede nachtrust, elke nacht weer.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 200 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed