1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade is een prachtig product dat je slaapkamer een vleugje luxe en comfort geeft. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen satijn, is deze kussensloop niet alleen zacht en glad, maar ook milieuvriendelijk en ethisch verantwoord. Met zijn warme taupekleur voegt deze kussensloop een gezellige en uitnodigende sfeer toe aan je slaapkamer. De afmetingen van 40x80 cm maken het geschikt voor de meest voorkomende kussens. Je kunt deze kussensloop eenvoudig combineren met andere beddengoed en interieuraccessoires om een stijlvolle en harmonieuze uitstraling te creëren. Ervaar het ultieme comfort wanneer je je hoofd op deze heerlijke zachte kussensloop legt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit voelt het aan als zijde tegen je huid. Bovendien is dit product gemaakt met respect voor mens en milieu, omdat het biologisch en fairtrade gecertificeerd is. Geef jezelf een goede nachtrust en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld met de Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed