1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop is gemaakt van hoogwaardig 100% biologisch katoen satijn, dat op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd is. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de diepe afmeting van 40x80 cm, wat de perfecte pasvorm biedt voor de meest gangbare kussens. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is het ongelooflijk zachte gevoel dat het biedt. Het gladde en luxe oppervlak van het katoen satijn zorgt ervoor dat je je hoofd comfortabel kunt rusten en een goede nachtrust kunt ervaren. Je zult versteld staan van het gevoel van deze kussensloop tegen je huid. Daarnaast is de Yumeko kussensloop een bewuste keuze voor het milieu en de samenleving. Het gebruik van 100% biologisch katoen betekent dat er geen schadelijke pesticiden of chemicaliën zijn gebruikt bij de teelt van het katoen. Bovendien is het materiaal fairtrade gecertificeerd, wat betekent dat de boeren en arbeiders een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Met de Yumeko kussensloop haal je niet alleen een stijlvol en comfortabel product in huis, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Geniet van een heerlijke nachtrust en voel je goed over je aankoop met deze biologische en eerlijke kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn diep 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed