Yumeko plaid alpaca camel 130x180

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko plaid alpaca camel 130x180 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko plaid alpaca camel 130x180 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko plaid alpaca camel 130x180

Merk

Maatvoering

Baby

Product breedte

130 cm

Product lengte

150 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko plaid alpaca camel 130x180

De geweven alpaca plaids van Yumeko zijn een waar genot voor de zintuigen. Zachtheid staat centraal bij dit prachtige product dat perfect is om heerlijk op de bank te ontspannen. Voor deze plaids hebben we gekozen voor ongeverfde baby alpaca wol. Het woord "baby" verwijst niet naar de leeftijd van de dieren, maar naar de allerfijnste wol die wordt gebruikt. Deze wol heeft een diameter van ongeveer 20 micron, wat ongelooflijk dun is. Een micron is slechts 0,001 millimeter. Hoe dunner de wol, hoe zachter de plaid aanvoelt. Naast de buitengewone zachtheid van deze plaid, moet er wel rekening worden gehouden met een mogelijk nadeel. In het begin kan de plaid namelijk een beetje pluizen. Dit komt door de superfijne wol die gebruikt wordt. Gelukkig verdwijnt dit pluizen na verloop van tijd en zal de plaid zijn prachtige uitstraling behouden. De Yumeko alpaca plaid in de kleur camel heeft een afmeting van 130x180 centimeter en is hierdoor perfect om jezelf volledig in te wikkelen. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je interieur met deze prachtige plaid!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko plaid alpaca camel 130x180

Om te weten of Yumeko plaid alpaca camel 130x180 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Baby.

De afmetingen van Yumeko plaid alpaca camel 130x180 zijn als volgt:

Breedte: 130 cm

Lengte: 150 cm

Het is van belang om Yumeko plaid alpaca camel 130x180 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko plaid alpaca camel 130x180 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko plaid alpaca camel 130x180 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed