1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko brengt jou het perfecte dekbed voor de lente/herfst, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met dit dekbed geniet je niet alleen van comfort en warmte, maar draag je ook bij aan een duurzame en eerlijke wereld. Het Yumeko dekbed is zorgvuldig ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Met een afmeting van 200x220 cm biedt het voldoende ruimte voor twee personen om onder te slapen. De wol vulling zorgt voor een perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je altijd een comfortabele temperatuur ervaart. Dit dekbed is niet alleen een genot voor jou, maar ook voor de natuur. Het biologische en ecologische materiaal wordt met liefde en respect voor de planeet geproduceerd. Bovendien komt het materiaal van eerlijke handel, waardoor je bijdraagt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de mensen die het maken. Kies voor het Yumeko dekbed en geniet van een goede nachtrust, wetende dat je een positieve impact hebt op de wereld om je heen.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed