1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade is een prachtige toevoeging aan uw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en eerlijk verhandeld materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Het klassieke gouden ontwerp voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan uw beddengoed. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat van 50x60 cm, waardoor het perfect past bij uw standaard kussen. Het katoen satijn materiaal voelt heerlijk zacht aan op uw huid en zorgt voor een luxe slaapervaring. U kunt genieten van een goede nachtrust, wetende dat uw kussensloop is gemaakt met respect voor het milieu en eerlijke handelspraktijken. Voeg een vleugje luxe toe aan uw slaapkamer met de Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade. Het is niet alleen een geweldige aanvulling op uw beddengoed, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid en eerlijke handel. Geniet van het zachte gevoel op uw huid en slaap met een gerust hart, wetende dat u bijdraagt aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed