1. dekens
  2. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt nu het perfecte dekbed voor het lente/herfstseizoen aan: het Yumeko dekbed halfdons. Dit dekbed van 140x220 cm is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzame en eerlijke productie. Het Yumeko dekbed halfdons is speciaal ontworpen om je comfortabel te houden tijdens de overgangsperiodes van het jaar. De combinatie van halfdons en biologisch katoen zorgt voor een perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen. Dit betekent dat je niet te warm of te koud zult zijn, maar altijd de ideale temperatuur behoudt voor een goede nachtrust. Bovendien is dit dekbed een echte aanwinst voor mensen die houden van een wat zwaarder dekbed. Het gewicht van het Yumeko dekbed halfdons zorgt voor een knus en geborgen gevoel, waardoor je heerlijk kunt ontspannen en wegdromen. Met dit dekbed hoef je je geen zorgen te maken over koude nachten of te warme temperaturen. Het biedt precies de juiste hoeveelheid warmte en comfort, zodat je elke nacht kunt genieten van een diepe en rustgevende slaap.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed