1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade

Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade

Dit prachtige Yumeko hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig 100% biologisch en fairtrade katoen satijn. Met zijn elegante antracietkleur voegt het een vleugje stijl en luxe toe aan je slaapkamer. Het hoeslaken is ontworpen in een ruime afmeting van 180x200x30, waardoor het perfect past op de meeste matrassen. Wat dit hoeslaken echt bijzonder maakt, is het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal. Het katoen dat gebruikt wordt is geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor het niet alleen beter is voor jouw huid, maar ook voor het milieu. Daarnaast wordt het katoen op een eerlijke manier geproduceerd, waarbij de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun werk. Niet alleen voelt dit hoeslaken heerlijk zacht aan, dankzij het satijnen weefsel, maar het is ook nog eens zeer duurzaam. Het hoeslaken is namelijk gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Het is bovendien eenvoudig te onderhouden, want je kunt het gewoon in de wasmachine wassen. Kortom, met dit Yumeko hoeslaken haal je een prachtig, eco-vriendelijk en eerlijk product in huis, dat je slaapcomfort naar een hoger niveau tilt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken katoen satijn antraciet 180x200x30 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed