1. dekens
  2. Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250

Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250

Merk

Maatvoering

Product breedte

160 cm

Product lengte

250 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250

De Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 is een prachtig en weelderig formaat deken, met afmetingen van maar liefst 160x250 centimeter. Deze dunne deken kan het hele jaar door gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zowel in de zomer als in de winter. Of het nu op bed is, om lekker onder weg te kruipen op de bank, in de tuin of op het terras, deze deken is veelzijdig in gebruik. Het unieke 'basket weave' patroon, geïnspireerd door een gevlochten mand, geeft deze deken een bijzondere uitstraling. Deze deken is gemaakt van gebreid katoen, wat zorgt voor elasticiteit en flexibiliteit. Hierdoor valt de deken soepel om u heen en kunt u optimaal genieten van het comfort. De zand melange kleur voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan uw interieur. Naast het verhogen van het comfort in huis, is deze deken ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw woonruimte. Kortom, de Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 is een heerlijk item om uw huiselijke sfeer naar een hoger niveau te tillen.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250

Om te weten of Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 250 cm

Het is van belang om Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken katoen basket weave zand melange 160x250 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed