1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm

Beddinghouse is altijd op zoek naar manieren om bedtextiel duurzamer te maken en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de Beddinghouse Care-lijn ontwikkeld, waarin we nieuwe, duurzamere materialen introduceren, waaronder biologisch katoen. De Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrekken zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk garandeert dat de productie van het katoen op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier plaatsvindt, van het oogsten tot het eindproduct. Er worden geen pesticiden gebruikt, er is minder water en energie nodig en kinderarbeid is verboden. Daarnaast zorgen we voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Niet alleen is biologisch katoen beter voor de wereld, het is ook duurzamer en prettiger voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur. Bovendien worden de Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrekken geleverd in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Deze verpakking is veel duurzamer en kan eenvoudig met oud papier worden weggegooid, zodat het opnieuw kan worden gerecycled. Het elastiek rondom de verpakking kan zelfs worden hergebruikt, waardoor we nóg minder afval produceren. Met de Beddinghouse Organic Basic Dekbedovert.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Tweepersoons 200x200/220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed