1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 is een ware traktatie voor liefhebbers van duurzaamheid en comfort. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust zonder schuldgevoel. Met dit dekbed heb je altijd het juiste dekbed bij de hand, ongeacht het seizoen. Het bestaat namelijk uit twee dekbedden die je kunt combineren voor extra warmte tijdens de koude wintermaanden, en je kunt ze afzonderlijk gebruiken voor de warmere maanden. Zo kun je het hele jaar door genieten van een perfect slaapklimaat. Het beste van alles is dat dit dekbed is gevuld met gerecycled dons. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op de luxe van verantwoord dons met het Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed