1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade

Deze Yumeko kussensloop is gemaakt van hoogwaardig percal sand materiaal, dat niet alleen zacht aanvoelt op de huid, maar ook een duurzame keuze is voor het milieu. Met trots vervaardigd uit 100% biologisch fairtrade katoen, draagt dit kussensloop bij aan een betere wereld. Het kussensloop heeft een afmeting van 50x60 cm, waardoor het perfect past bij de meest voorkomende kussens. De subtiele zandkleur van het sloop voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je slaapkamer. Wat dit kussensloop echt bijzonder maakt, is het heerlijke knisperende geluid dat het maakt wanneer je erop ligt. Dit zorgt voor een rustgevende en ontspannen slaapervaring. Geniet van de luxueuze kwaliteit van Yumeko en zorg tegelijkertijd voor een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal sand 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed