1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White

Met het Damai Organic hoeslaken haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, waardoor je kunt genieten van een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten, gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit katoen-satijnen hoeslaken is geweven in een satijnbinding, waardoor het een luxe en zijdezachte kwaliteit heeft. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen schadelijke stoffen zoals verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt. In plaats daarvan worden zoveel mogelijk natuurlijke en plantaardige verfstoffen gebruikt, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Bovendien worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor is het Damai Organic hoeslaken niet alleen goed voor het milieu, maar ook vriendelijk voor je huid en biedt het de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het mooi strak om de matras liggen. Het Damai Organic hoeslaken is verkrijgbaar in de maat 100x220 cm en is geschikt voor matr.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed