1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

160 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe

Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn in de kleur Taupe haal je een hoogwaardig en duurzaam product in huis voor jouw bed. Dit hoeslaken is onderdeel van de Organic collectie van Damai, bestaande uit 100% biologische katoenen beddengoed. Het katoen is geweven in satijnbinding, waardoor het een luxe satijnen kwaliteit krijgt. Hierdoor ervaar je een heerlijke zachtheid en comfort tijdens het slapen. Het productieproces van dit hoeslaken is milieuvriendelijk en huidvriendelijk. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk natuurlijke verfstoffen. Schadelijke stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Hierdoor biedt dit hoeslaken de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleur Taupe geeft een kalme en frisse uitstraling aan je bed. De Damai Organic Topper hoeslaken heeft een perfecte pasvorm dankzij het kwaliteitselastiek rondom. Hierdoor blijft het hoeslaken altijd glad en strak om je matras zitten. Dit zorgt voor een verzorgde en stijlvolle uitstraling in je slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Kortom, met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed