1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70

Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70

Ervaar het ultieme comfort met de Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70. Dit superzachte kussensloop is gemaakt van 100% eco-katoen en heeft een prachtige donkergrijze kleur, waardoor het perfect past in elke slaapkamerstijl. Het kussensloop is niet alleen luxueus zacht, maar ook functioneel. Dankzij de brede instopstrook aan de binnenzijde blijft uw kussen stevig op zijn plek zitten, zodat u de hele nacht kunt genieten van ongestoorde slaap. Het is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat van 60x70 cm, maar ook in een kleinere maat van 50x60 cm, zodat u altijd het perfecte formaat kunt vinden voor uw kussen. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 kunt u niet alleen genieten van het beste comfort, maar ook van de wetenschap dat u een milieuvriendelijke keuze maakt. Dit kussensloop is gemaakt van duurzaam geproduceerd katoen en voldoet aan de hoogste ecologische normen. Dus verwen uzelf met dit prachtige kussensloop en geniet van een heerlijke nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 60x70 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed