1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop van katoen TENCEL™ in de afmetingen 60x70 is een duurzaam en milieuvriendelijk product dat perfect past bij jouw bewuste levensstijl. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar ook voor een positieve impact op het milieu. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw kussen. Het unieke materiaal, katoen TENCEL™, is een innovatieve combinatie van biologisch katoen en duurzaam geproduceerde TENCEL™ vezels. Dit zorgt voor een zacht en ademend oppervlak dat vriendelijk is voor jouw huid én de planeet. Met de Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 geniet je niet alleen van een luxueuze slaapervaring, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit met deze prachtige kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed