1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch is een fantastisch product dat je zal omringen met puur comfort en duurzaamheid. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Met dit dekbed ben je altijd voorbereid op elk seizoen. Of het nu lente of herfst is, dit dekbed biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen. Het is ontworpen om je een comfortabele nachtrust te bezorgen, ongeacht de temperatuur buiten. Het Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch is zo goed als allround. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een dekbed dat geschikt is voor meerdere seizoenen, zonder dat je meerdere dekbedden hoeft aan te schaffen. Dit dekbed biedt het beste van beide werelden, met een lichte en luchtige vulling die je warm houdt tijdens koudere nachten en tegelijkertijd zorgt voor een optimale ventilatie op warmere dagen. Met zijn biologische en ecologische eigenschappen draagt dit dekbed bij aan een duurzame levensstijl. Je kunt genieten van je slaap, wetende dat je bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van de producenten. Kies voor het Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch en ervaar het ultieme comfort en de luxe van een product dat.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed