1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have item voor iedereen die op zoek is naar comfort en duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een zachte en luxe ervaring, maar ook de gemoedsrust dat het op een ethische en milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Met zijn perfecte maat van 50x60 cm past deze kussensloop moeiteloos op de meest gebruikelijke kussens. Het katoen satijn materiaal voelt zijdezacht aan op de huid en zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het slapen. Bovendien is dit materiaal van nature hypoallergeen en ademend, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Naast het bieden van luxe en comfort, is deze kussensloop ook een bewuste keuze voor het milieu. Yumeko staat bekend om hun inzet voor biologische en fairtrade productie. Door te kiezen voor deze kussensloop draag je bij aan een duurzamere wereld en ondersteun je tegelijkertijd eerlijke arbeidsomstandigheden voor de producenten. Ga voor zachte, schone luxe met de Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn mid olive 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed