1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite

Met de Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor een goede nachtrust. Deze collectie bestaat uit biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Al deze producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke hoeslaken is gemaakt van katoen-satijn, wat zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Hierdoor is het hoeslaken huidvriendelijk en biedt het de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een mooie subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. Daarnaast zorgen de zachte kleuren van het hoeslaken voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad op je matras liggen. Met de Damai Organic creëer je niet alleen comfort, maar draag je ook bij aan een duurzame en gezonde leefomgeving.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Anthracite voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed