1. dekens
  2. Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190

Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

130 cm

Product lengte

190 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190

De Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 is een must-have voor iedereen die houdt van heerlijk zachte en warme materialen. Deze plaid is gemaakt van een blend van zachte merinowol en luxueuze kasjmierwol. De toevoeging van 20% kasjmierwol zorgt ervoor dat deze plaid nog zachter en warmer is dan een gewone wollen plaid. De kasjmiergeit, oorspronkelijk afkomstig uit Mongolië, produceert wol met een heel warm ondervachtje om de koude winters te kunnen doorstaan. Deze plaid is gemaakt van het beste kasjmierwol van deze geiten, waardoor u kunt genieten van de ultieme zachtheid en warmte. Daarnaast heeft de plaid een prachtige melange streepdesign, waardoor hij ook nog eens een eyecatcher is in uw interieur. Met een afmeting van 130x190 is de plaid perfect om lekker onder te kruipen op de bank of om over uw bed te leggen voor extra warmte tijdens de koude nachten. De Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 is niet alleen een functioneel item, maar ook een luxe accessoire dat uw interieur een stijlvolle uitstraling geeft. Verwen uzelf met deze heerlijk zachte en warme plaid en geniet van ultiem comfort en luxe.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190

Om te weten of Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 zijn als volgt:

Breedte: 130 cm

Lengte: 190 cm

Het is van belang om Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko plaid kasjmierblend stripe melange 130x190 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed