1. dekens
  2. Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm

Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm

Val met een gerust hart in slaap onder het Texeler GreenDream 4jr organic dekbed van 240/200cm. Dit dekbed is niet alleen een natuurproduct, maar ook samengesteld uit duurzame materialen. De zachte scheerwol is afkomstig van Texelse schapen die grazen op weilanden die niet zijn bewerkt met schadelijke bestrijdingsmiddelen. Hierdoor kunt u genieten van een gezonde en milieuvriendelijke slaapervaring. Het Texeler GreenDream dekbed heeft het prestigieuze Waddengoud-keurmerk ontvangen, wat onder andere garant staat voor respect voor dierenwelzijn. Dit betekent dat u kunt genieten van de warmte en het comfort van het dekbed, terwijl u er zeker van kunt zijn dat het product op een ethische en verantwoorde manier is vervaardigd. Het dekbed is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Met het Texeler GreenDream 4jr organic dekbed haalt u niet alleen een hoogwaardig en duurzaam product in huis, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Geniet van een goede nachtrust, omhuld door natuurlijke materialen en de wetenschap dat u een bewuste keuze hebt gemaakt voor uw slaapcomfort.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm

Om te weten of Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Alleen chemisch reinigen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Texeler GreenDream 4jr organic 240/200cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed