1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory

Met de Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. Deze collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en bieden optimaal comfort. Dit katoen-satijnen topper hoeslaken met split uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische katoen en is geweven in satijnbinding, waardoor een zijdezachte kwaliteit ontstaat. Het resultaat is een heerlijk zacht en comfortabel hoeslaken. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Dit maakt de Damai Organic hoeslakens huidvriendelijk en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het topper hoeslaken met split heeft een mooie subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het topper hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad op het matras liggen.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Ivory voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed