1. dekens
  2. Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch is een prachtige toevoeging aan uw slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van biologisch katoen dat afkomstig is uit zowel Turkije als Tanzania. Het katoen is op een duurzame manier geteeld, zonder het gebruik van pesticiden of andere schadelijke chemicaliën. Hierdoor is het katoen schoon, veilig en vriendelijk voor uw huid. Deze kussensloop voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS), wat betekent dat het 100% eco is. Door te kiezen voor deze kussensloop draagt u niet alleen bij aan uw eigen welzijn, maar ook aan een betere wereld. Het is een bewuste keuze voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met zijn luxueuze velvet flanel denim stripe design voegt deze kussensloop niet alleen comfort toe aan uw nachtrust, maar ook een stijlvolle touch aan uw slaapkamer. Met een afmeting van 60x70 cm past de kussensloop perfect om uw kussen. Laat u verwennen door de zachte en huidvriendelijke stof en geniet van een goede nachtrust in een eco-vriendelijke omgeving.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop velvet flanel denim stripe 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed