1. dekens
  2. Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100

Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100

Merk

Maatvoering

Baby

Product breedte

75 cm

Product lengte

100 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100

Wat is er fijner dan uw baby te omringen met alle comfort van de wereld? Met de Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Deze soepele wiegdeken is met liefde gemaakt van zacht, biologisch katoen, wat betekent dat het volledig vrij is van schadelijke stoffen. Deze prachtige deken is gemaakt van gebreide stof, die op een beschermende manier om uw baby heen valt en tegelijkertijd warmte biedt, maar ook ademend is. Dit zorgt ervoor dat uw kleintje zich te allen tijde comfortabel voelt. De effen kleur en het mooie wolkenpatroon voegen een vleugje rust en geborgenheid toe aan de wieg of het bedje van uw baby. Met de Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 geeft u uw baby niet alleen het beste qua comfort, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Deze deken is namelijk gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het niet alleen goed is voor uw kindje, maar ook voor het milieu. Laat uw kleintje heerlijk slapen en dromen onder deze mooie en verantwoorde wiegdeken.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100

Om te weten of Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Baby.

De afmetingen van Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 zijn als volgt:

Breedte: 75 cm

Lengte: 100 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken katoen cloud koraal melange 75x100 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed