1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, waardoor je kunt genieten van een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het Damai Organic hoeslaken is gemaakt van 100% biologische katoen en heeft een satijnen afwerking. Hierdoor ervaar je ultieme zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van het hoeslaken zijn er geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt. In plaats daarvan zijn er zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen gebruikt. Ook zijn schadelijke stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Daardoor is het Damai Organic hoeslaken huidvriendelijk en biedt het de juiste bescherming voor je huid en matras. Het hoeslaken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. Het hoeslaken heeft een hoogwaardige kwaliteit, waardoor je er lang van kunt genieten. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het glad om de matras liggen. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 30 cm hoog en heeft een afmeting van 90x220 cm. Met het Damai Organic hoeslaken creëer je niet alleen een comfort.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed