1. dekens
  2. Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

50 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed

De Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 in de kleur grijsblauw is niet zomaar een kussensloop, het is een ware beauty pillow. Deze kussensloop zou zo in een luxe cosmetica-winkel kunnen liggen. Met zijn natuurlijke materiaal en satijnzachte, effen en ademende weving zorgt deze kussensloop ervoor dat je elke ochtend zonder kreukels en stralend wakker wordt. Gemaakt van 100% Tencel™ is deze kussensloop niet alleen zacht voor je huid en haar, maar ook van nature anti-allergeen. Je kunt afscheid nemen van die dure nachtcrèmes, want jouw Coco & Cici kussensloop doet het werk voor je. Het is een duurzaam alternatief voor traditioneel beddengoed, omdat Tencel™ wordt geproduceerd uit houtpulp van duurzaam beheerde bossen. Met zijn afmetingen van 50 x 60 cm past deze kussensloop perfect op je favoriete kussen. De grijzeblauwe kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je slaapkamer. Dus als je op zoek bent naar een luxueuze en duurzame toevoeging aan je beddengoed, dan is de Coco Cici Tencel kussensloop de perfecte keuze. Geniet van een goede nachtrust en word elke ochtend fris en stralend wakker met deze beauty pillow.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 50 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel kussensloop 50 x 60 grijsblauw -beauty pillow zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed