1. dekens
  2. Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210

Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

150 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

Handwas

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210

De Yumeko deken wol pied-de-poule in de kleur houtskool is een stijlvol en tijdloos accessoire dat je doet denken aan een authentiek Brits landhuis. Deze heerlijke deken is geweven in een wafelstructuur, ook wel bekend als pied-de-poule. Het pied-de-poule textielpatroon, dat zijn naam te danken heeft aan de gelijkenis met een kippenpootje, werd in de jaren 50 en 60 erg geliefd, vooral onder de Britse royals. Echter, de oorsprong van dit iconische patroon ligt in het 19e-eeuwse Schotland, waar het bekend stond als houndstooth. Deze deken is geweven volgens het traditionele Schotse motief en geeft niet alleen een speelse uitstraling, maar zorgt ook voor een luchtig en comfortabel gevoel. De Yumeko deken is gemaakt van hoogwaardige wol, wat zorgt voor een warme en zachte ervaring. Met een afmeting van 150x210 centimeter is deze deken perfect om jezelf te omhullen tijdens de koude winteravonden. Naast zijn esthetische waarde, heeft deze deken ook een duurzaam karakter. Yumeko staat bekend om zijn ethische en milieuvriendelijke producten, en deze deken is daar geen uitzondering op. De wol is afkomstig van schapen die op een diervriendelijke manier worden gehouden, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Bovendien is de deken geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, waardoor je er j.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210

Om te weten of Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Handwas.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol pied-de-poule charcoal 150x210 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed