1. dekens
  2. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm

Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm

Maak kennis met het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer, een fantastisch product dat jouw slaapervaring naar een hoger niveau tilt. Dit dekbed biedt talloze voordelen die je zeker zult waarderen. Dankzij het hoge vochtregulerende vermogen zorgt dit dekbed ervoor dat je altijd kunt genieten van een droog en comfortabel slaapklimaat, zelfs bij overmatig transpireren. De unieke eigenschappen van Tencel zorgen ervoor dat zweetdruppeltjes tot wel 50% sneller worden opgenomen en verspreid, wat resulteert in een snellere verdamping. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van een fris en aangenaam gevoel tijdens je slaap. Naast het uitstekende vochtregulerende vermogen, biedt het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer ook anti-bacteriële eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een hygiënische en gezonde slaapomgeving. Bovendien voelt het Tencel-materiaal zijdezacht en glad aan, waardoor je kunt genieten van ultiem comfort en zachtheid. Het dekbed is ook zeer gemakkelijk in onderhoud, zodat je er met minimale inspanning voor kunt zorgen dat het altijd schoon en fris blijft. Dit geweldige dekbed heeft een vulling van 50% Tencel en 50% polyester, waardoor het de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid biedt. Met de afmetingen van 140x220 cm is dit dekbed ideaal voor een eenpersoonsbed. Domp.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm

Om te weten of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 140x220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed