1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey

Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologisch katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen laken van de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en geweven in satijnbinding, waardoor het een satijnen kwaliteit heeft. Het resultaat is een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van het Damai laken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Er worden absoluut geen stoffen zoals formaldehyde gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic lakens huidvriendelijk en bieden ze de juiste bescherming voor je huid en bed. Het laken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van de lakens geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai laken. Het laken is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren. Wat maakt Damai Organic uniek? Het is gemaakt van 100% biologisch katoen-satijn en van hoge kwaliteit.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 200x270 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed