1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White

Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White

Dit Damai Organic laken is niet zomaar een laken, het is een laken dat met veel liefde en zorg is gemaakt van 100% biologische katoen. Het voelt niet alleen heerlijk zacht aan, maar het is ook nog eens goed voor het milieu en je huid. Het laken is afkomstig uit de exclusieve Damai Organic collectie en is gemaakt van katoen dat op een biologische manier is verbouwd. Bij de productie van dit laken worden geen verfstoffen op basis van zwarte metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Dit zorgt ervoor dat het laken vrij is van schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Damai Organic lakens zijn niet alleen huidvriendelijk, maar ook duurzaam. Ze zijn namelijk voorzien van het GOTS-keurmerk, wat staat voor Global Organic Textile Standard. Dit keurmerk garandeert dat het laken voldoet aan strenge eisen op het gebied van biologische productie, milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid. Met dit laken geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het laken heeft een afmeting van 240x270 cm en is uitgevoerd in een prachtige witte kleur. Voel je goed en slaap heerlijk onder dit Damai Organic laken!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White

Om te weten of Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio Percale 240x270 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed