1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het ultieme comfort met het Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch. Dit luxueuze dekbed is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een heerlijke nachtrust, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu en de samenleving. Of het nu hartje winter is, of tijdens de warme zomernachten, met het Yumeko dekbed heb je altijd het juiste dekbed voor het seizoen. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden die je eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen met behulp van de handige drukknopen. Zo kun je het dekbed aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en genieten van optimaal comfort gedurende het hele jaar. Het Yumeko dekbed ganzendons is gemaakt van het allerbeste ganzendons, wat zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en isolatie. Dankzij de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal, kun je jarenlang genieten van dit luxueuze dekbed. Bovendien is het dekbed volledig biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Kies voor het Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 en ervaar het ultieme comfort op een verantwoorde manier.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed