1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed

Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed

Het Coco Cici Tencel zomer dekbed is de perfecte aanvulling op jouw Tencel beddengoed. Dit dekbed is gemaakt van 100% Tencel, een ademende stof die zorgt voor een heerlijke nachtrust en verfrist ontwaken. De dekbedden zijn extreem zacht, soepel en iets zwaarder, waardoor je dieper zult slapen. Dit dekbed is diervriendelijk, hypoallergeen en heeft een uitstekende temperatuurregulatie. Het unieke aan onze dekbedden is dat zowel de buitenkant als de vulling volledig bestaat uit 100% Tencel. Dit betekent dat je 100% kunt genieten van het comfort en de luxe van dit dekbed. Het duurzame materiaal behoudt zijn kwaliteit jaar na jaar, waardoor je er lang van kunt genieten. Daarnaast biedt het Coco Cici Tencel dekbed vele voordelen voor je slaap. Het is 100% plantaardig en dus diervriendelijk, in tegenstelling tot dekbedden van dons. Het zorgt altijd voor de ideale temperatuur in bed, dankzij de optimale warmte-regulatie. Bovendien is het dekbed ademend, waardoor je geen last hebt van nachtzweten of overgangsklachten. Het iets zwaardere gewicht zorgt ervoor dat je dieper zult slapen. Het is ook anti-allergisch en hypoallergeen, wat ideaal is voor mensen met huisstofmijt, astma of andere allergieën. Het Coco Cici Tencel dekbed is du.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaambeddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed