1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt dekbedden van hoogwaardig materiaal, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met trots presenteren wij het nieuwe TENCEL™ lente/herfst dekbed, speciaal ontworpen om het hele jaar door comfort te bieden. Dit dekbed is perfect voor de lente en herfst, wanneer het weer onvoorspelbaar kan zijn. Het is gemaakt van TENCEL™, een duurzaam materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd ademend is. Dit zorgt voor een optimale temperatuurregulatie gedurende de nacht, zodat u altijd comfortabel slaapt, ongeacht de buitentemperatuur. Het TENCEL™ lente/herfst dekbed van Yumeko is niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd met respect voor mens en natuur. Bovendien draagt u met de aankoop van dit dekbed bij aan een betere wereld, omdat Yumeko investeert in duurzame projecten over de hele wereld. Kies voor het Yumeko TENCEL™ lente/herfst dekbed en geniet van een goede nachtrust, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed