1. dekens
  2. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm

Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm

Het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm biedt talloze voordelen die uw slaapervaring naar een hoger niveau tillen. Dit dekbed is speciaal ontworpen om u te helpen bij het bestrijden van nachtelijk zweten door zijn uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Met dit dekbed geniet u van een droog slaapklimaat, omdat zweetdruppeltjes tot wel 50% sneller worden geabsorbeerd en verspreid om vervolgens te verdampen. Dus zelfs tijdens warme zomernachten blijft u koel en comfortabel. Naast het vochtregulerende vermogen heeft het Dorsoo Tencel Zomer dekbed ook antibacteriële eigenschappen, waardoor het een hygiënische keuze is voor uw slaapkamer. Het gebruik van Tencel geeft het dekbed een zijdezachte en gladde textuur, vergelijkbaar met zijde. Dit zorgt voor een heerlijk gevoel op uw huid en draagt bij aan een ontspannen slaapomgeving. Het onderhoud van dit dekbed is eenvoudig dankzij de vulling van 50% Tencel en 50% polyester. Het dekbed kan gemakkelijk worden gereinigd en behoudt zijn vorm en kwaliteit, zelfs na vele wasbeurten. Kortom, het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een dekbed dat zorgt voor een droog slaapklimaat, antibacteriële eigenschappen heeft en heerlijk zacht aanvoelt.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm

Om te weten of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 260x220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed