1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

160 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White breng je de perfecte basis in je slaapkamer voor een goede en gezonde nachtrust. Deze topper hoeslaken is onderdeel van de Damai Organic collectie, bestaande uit hoogwaardige en duurzame producten gemaakt van 100% biologisch katoen. Het hoeslaken is geweven in satijnbinding, waardoor het een luxe satijnen kwaliteit heeft. Dit zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort tijdens het slapen. Wat dit hoeslaken extra bijzonder maakt, is het productieproces. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Ook stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Hierdoor is het hoeslaken huidvriendelijk en biedt het de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. Het Damai Organic topper hoeslaken heeft een perfecte pasvorm dankzij het kwaliteitselastiek rondom. Hierdoor blijft het hoeslaken altijd glad en strak om je matras zitten. De hoge kwaliteit van het hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Kies voor comfort, duurzaamheid en kwaliteit met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 160x210 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed