1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch biedt het ultieme comfort en is gemaakt van hoogwaardig 100% biologisch fairtrade materiaal. Dit dekbed is ontworpen om aan al uw slaapbehoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Met zijn ingenieuze ontwerp kunt u genieten van de perfecte temperatuur, altijd behaaglijk, nooit te koud en nooit te warm. Het 4-seizoenen dekbed van Yumeko is zorgvuldig vervaardigd om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden. Het dons is afkomstig van ethisch verantwoorde bronnen en is volledig vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Het biologische en ecologische karakter van dit dekbed maakt het niet alleen goed voor uw comfort, maar ook voor het milieu. Met zijn royale afmetingen van 260x220 cm biedt dit dekbed voldoende ruimte om zich volledig in te nestelen en te genieten van een goede nachtrust. Of u nu graag knus onder de dekens kruipt tijdens koude winteravonden of liever een lichtere deken gebruikt tijdens de warmere zomermaanden, dit 4-seizoenen dekbed past zich moeiteloos aan uw voorkeuren aan. Kies voor het Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch en geniet van een luxueuze slaapervaring met een schoon geweten.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed