1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade is een must-have voor elke milieubewuste slaper. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een heerlijk zachte en comfortabele slaapervaring, maar ook een ethische keuze voor de planeet. Met een afmeting van 60x70 centimeter past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen. De percal stof zorgt voor een luxueus gevoel, terwijl het zandkleurige ontwerp een vleugje rust en sereniteit toevoegt aan je slaapkamer. Maar deze kussensloop is niet alleen mooi, het heeft ook een bijzondere eigenschap - het knispert in kleur! Stel je voor, je glijdt in bed en je hoofd rust op deze zachte kussensloop. Terwijl je je ontspant en tot rust komt, hoor je een subtiel knisperend geluid. Het is alsof je in een zachte zee van kleuren wordt gewiegd. Deze unieke eigenschap voegt een vleugje magie toe aan je slaapritueel en maakt het nog specialer. Dus, waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade en geniet van een heerlijke nachtrust, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal sand 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed