1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko donzen dekbedden zijn gemaakt van hoogwaardig, 100% biologisch en fairtrade materiaal. Met een afmeting van 240x220 cm biedt dit dekbed voldoende ruimte voor een heerlijke nachtrust. Dit dekbed is speciaal ontworpen voor de lente en herfst, waardoor het perfect is voor de seizoenswisselingen. Het Yumeko donzen dekbed biedt het ultieme comfort en warmte, terwijl het tegelijkertijd ademend en vochtregulerend is. Het zachte dons zorgt voor een licht en luchtig gevoel, waardoor je elke nacht in een luxueuze cocon kunt slapen. Dit dekbed is geschikt voor mensen met allergieën, omdat het voorzien is van een anti-allergene behandeling. Met het Yumeko donzen dekbed haal je niet alleen een stukje luxe in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het gebruik van biologisch en ecologisch materiaal zorgt ervoor dat het milieu minimaal belast wordt. Bovendien steunt Yumeko fairtrade initiatieven, waardoor je bijdraagt aan een eerlijke handel en een beter leven voor de producenten. Kies voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid met het Yumeko donzen dekbed voor de lente en herfst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed